Martin Švarc bude opět zápasit pro nemocné děti

28. 2. 2024

Martin Švarc z týmu Ostrahy FN Olomouc umí svou odvahu a zároveň dobré srdce předvést nejen ve službě, ale také v thajském boxu. Ve čtvrtek 28. března 2024 se v pavilonu A olomouckého výstaviště Flora odehraje další ročník největšího galavečera bojových sportů v Olomouci – MTO Fight Night s podtitulem Memoriál Marka Tisoně, který pořádá Tomáš „Mamut“ Musil, trenér olomouckého Muay Thai klubu.

Martin se postaví do ringu, aby pomohl dobročinné organizaci Šance Olomouc, která podporuje ty, kteří se ocitli v těžké životní situaci. Výtěžek z tohoto nevšedního zápasu bude věnován speciálně pro onkologicky, hematoonkologicky a chronicky nemocné děti a jejich rodiny. V loňském roce se při stejné příležitosti Martinovi podařilo vybojovat pro nemocné děti víc jak 67 tisíc Kč. Podaří se tentokrát tuto částku navýšit?

Zápas slibuje vzrušující okamžiky, ale především poskytne možnost přispět k dobré věci. Vstupenky na charitativní zápas můžete zakoupit v předprodeji v klubu Muay Thai Olomouc, nebo přímo u Martina Švarce (e-mail: marsvar18@seznam.cz, instagram: @marsvar_).

Děkujeme, že pomáháte a Martinovi přejeme v ringu hodně štěstí!